سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
تو ان تو
 
 
اسلام را چنان وصف کنم که کس پیش از من نکرده است . اسلام گردن نهادن است و گردن نهادن یقین داشتن ، و یقین داشتن راست انگاشتن ، و راست انگاشتن بر خود لازم ساختن ، و بر خود لازم ساختن انجام دادن ، و انجام دادن به کار نیک پرداختن . [نهج البلاغه] 
»» آموزش خیاطی درس 6 و 7 و 8

آموزش خیاطی درس 6 و 7 و 8

درس شماره 6 (یقه کتابی جلوباز)

1- پارچه را به اندازه 2/1 دور سینه به اضافه 9 تا 17 سانت دولا می کنیم.
2- تمام قسمت ها را مانند درس شماره 5 برش می زنیم، با این تفاوت که قسمت جلو دولای باز است. از دولای باز برای دوخت سجاف و روی هم قرار گرفتن لباس 2 سانت اضافه می گذاریم.
3- سجاف جلو، دولای باز، قسمت بالای سجاف، 15 سانت و قسمت پایین نیز 5 سانت و بلندی سجاف به اندازه قد بلوز است.
روش دوخت
‌أ- اول دور گردن جلو را روی سجاف می دوزیم. بعد هلال یقه را روی سجاف قیچی می زنیم.
‌ب- باقی مانده دوخت لباس مثل درس شماره 5 است.

تقسیم بندی و پارچه لازم به اندازه درس شماره یک

درس شماره 7 (پیراهن یقه هفت آستین قیفی)


1- پارچه را به اندازه 2/1 سرشانه به اضافه 20 تا 30 تا می زنیم.
2- از دولای بسته 19 سانت پایین و 7 سانت داخل رفته، خط یقه را رسم می کنیم.
3- از دولای بسته به اندازه 2/1 سرشانه به اضافه 20 تا 30 سانت به سمت چپ می رویم علامت گذاری می کنیم.
4- برای شیب سرشانه 7 سانت پایین می رویم و خط سرشانه را به یقه وصل می کنیم.
5- به اندازه قد بالاتنه به اضافه 2 سانت از سرشانه پایین می رویم تا خط کمر بدست آید.
6- روی خط کمر از دولای بسته به اندازه 2/1 دور سینه به اضافه 3 سانت به سمت چپ می رویم و خط پهلوی بالاتنه را رسم کنیم.
7- به اندازه بلندی قد تمام لباس به اضافه 8 سانت از سر شانه پایین می رویم.
8- در پایین لباس از دولای بسته 4/1 دور باسن به اضافه 8 تا 12 سانت به سمت چپ می رویم و خط پهلو دامن را رسم می کنیم.
9- پایین لباس را از دولای بسته 4/1 دور باسن به اضافه 10 تا 12 سانت در نظر می گیریم و از خط پهلو 2 تا 4 سانت بالا می رویم. سپس به صورت هلال به وسط جلو وصل می کنیم.
10- برش جلو را روی پارچه دولای بسته جدا قرار می دهیم. بعد پشت لباس را برش می زنیم با این تفاوت که برای دور گردن 4 سانت پایین و 8 سانت داخل می رویم و خط دور گردن پشت را رسم می کنیم.
11- سجاف مثل درس های قبل است.
12- روی خط پهلو بالاتنه از سرشانه 20 تا 25 سانت پایین می رویم و حلقه آستین را علامت می گذاریم.
روش دوخت
‌أ- بعد از اتمام برش پشت و جلو لباس، اول سجاف پشت و جلو را می دوزیم.
‌ب- خط سرشانه را روی هم قرار می دهیم. سپس سجاف جلو را روی سجاف پشت تا می زنیم و سرشانه ها را می دوزیم.
‌ج- از خط سرشانه 20 تا 25 سانت پایین رفته، بعد خط پهلوها را می دوزیم.
‌د- بعد از دوختن خط پهلوها را روی خط کمر، لیفه ای به عرض یک سانتیمتر دوخته و از آن، کش یک سانتی عبور می دهیم.
‌ه- روش دیگر کش دوزی این است که ابتدا روی کمر خط بکشیم و بعد کش را روی آن چرخ کنیم.
‌و- بعد از اطو کردن، پایین آستین و لباس را پس دوزی می کنیم.
تقسیم بندی
بلندی خط سرشانه و آستین 44=25+19=2÷38 سرشانه
بلندی بالاتنه تا کمر 41=2+39 قد بالاتنه
بلندی لباس 118=8+110 قد تمام
گشادی کمر 28=3+25=3÷50(2/1) دور سینه
گشادی پایین لباس 33=8+25=4÷100 دور باسن

درس شماره 8 (یقه کتابی)
یقه کتابی
1- پارچه را به اندازه 4/1 دور سینه به اضافه 7 تا 15 دولا می کنیم.
2- از دولای بسته پارچه 8 سانت پایین می رویم. انتهای 8 سانت پایینی 7 سانت داخل رفته و این سه نقطه را به هم وصل می کنیم.
3- از دولای بسته 2/1 دور سینه به اضافه 3 سانت به سمت چپ می رویم و سپس 5 سانت پائین رفته خط سرشانه را رسم می کنیم.
4- از خط سرشانه به اندازه بلندی بلوز به اضافه 5 سانت به طرف پایین می رویم.
5- در پایین بلوز 4/1 دور باسن به اضافه 3 سانت به سمت چپ می رویم و خط پهلو را رسم می کنیم.
6- روی خط پهلو از شیب سرشانه 20 تا 25 سانت پایین رفته علامت گذاری می کنیم.
7- از شیب سرشانه 4 تا 12 سانت به سمت چپ می رویم و این نقطه را به پائین حلقه آستین به صورت کمی هلال وصل می کنیم.
8- برای پشت، پارچه را دولا می کنیم به طوری که تای پارچه از جلو 1 سانت بیشتر شود.
9- برش جلو را روی پارچه دولا شده قرار می دهیم. تمام قسمت ها را به جز دور گردن مثل جلو برش می زنیم.
10- برای دور گردن پشت، 9 سانت داخل و 5 سانت پایین می رویم و خط دور گردن را رسم می کنیم.
روش دوخت
‌أ- روش دوخت این درس مانند درس شماره 1 است.
‌ب- برش سجاف نیز مانند درس شماره 1 است با این تفاوت که چون یقه کتابی است. بنابراین سجاف هم باید کتابی باشد.
‌ج- برای این که دم آستین درست و خوب باشد به اندازه دوخت خط پهلو دم آستین را تا می زنیم روی لباس بعد قسمت بالا هر چه قدر از خط سرشانه اضافه باشد قیچی می کنیم



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» زیر ساختهای آموزش مجازی

زیر ساختهای آموزش مجازی
بدون در نظر گرفتن زیرساختهای آموزش مجازی و اهداف آن،نمی توان به پیاده سازی و اثربخشی آن امیدوار بود. لازم است قبل از هر گونه تصمیم گیری، این زیر ساختارها را شناسایی و سپس نسبت به پیاده سازی آن در راستای اهداف آموزش مجازی اقدام نمود. شایان ذکر است اهداف آموزش مجازی با آموزش از راه دور اگر چه سنخیت دارد ولی متفاوت می باشد.
محسن گرامی عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات بحث آموزش مجازی در ایران جزو بحثهای روز است و اکثر صاحب نظران در این باره اظهار نظر می کنند.
اما در مورد آموزش مجازی اگر بخواهیم اصولی به آن بپردازیم باید به یک سری نکات که زیر ساختهای آن هستند توجه کنیم، این زیر ساختها عبارتند از:
1- زیر ساختهای «مخابراتی» که هر چند در ایران امکانات مخابراتی مطلوب نیست ولی با ورود تکنولوژیهای نوین در آینده نزدیک این ضعف برطرف خواهد شد و به احتمال قوی این بخش جلوتر از سایر بخشهای آموزش مجازی خواهد بود ولی متاسفانه در حال حاضر اساس کار آموزش مجازی را بر همین نکته یعنی تهیه سخت افزار و ایجاد ارتباطات مخابراتی گذاشته اند.
2- دومین مسئله « فنون همکاری» و یکی از مهمترین زیر ساختها است. این مبحثی است که اروپائیها خود حتی بیشتر از مفاد آموزشی روی آن تاکید دارند. به عنوان مثال فردی که پشت کامپیوتر نشسته و از طریق اینترنت در رشته ای دکترا گرفته است یعنی فردی که ارتباطات اجتماعی نداشته چگونه می تواند فردا مدیر موسسه یا سازمانی شود که 30 یا 40 نفر کارمند دارد و آن را هدایت و رهبری کند. «فنون همکاری» حتی در بخش مطالعات دسته جمعی و همکاری روی متون در درسها هم مطرح است.
3- نکته بعدی « مفاد آموزشی» است. مفاد آموزشی در آموزش مجازی با آموزش سنتی کاملا متفاوت است و با همین مفاد اگر بخواهیم آموزش مجازی راه بیندازیم اشتباه محض خواهد بود. مفهوم آموزش مجازی، تنها تبدیل متون درسی سنتی به متون کامپیوتری نیست، در آموزش مجازی 40 یا 50 درصد متن آموزشی از طریق استاد ارائه میشود و بقیه درس از طریق همکاری و ارتباط دانشجویان تعیین و تدوین میشود یعنی موضوع اصلی را استاد می گوید و بقیه موارد از طریق ایده ها، کارها، پژوهشها و تحقیقهای خود دانشجویان تکمیل می شود. بر همین اساس اینجا بار دیگر بحث «فنون همکاری» مطرح می شود. اگر دانشجویان با یکدیگر همکاری نداشته باشند آموزش مجازی موفق نخواهد بود. درحال حاظر یکی ازمشکلات مادردانشگاهها همین است که کارهای پژوهشی بسیار کم صورت می گیرد و موفقیتهایی هم که صورت گرفته، بیشتر صورت گرفته است. در آموزش مجازی بخش اصلی مبحث مطرح شده در کلاس را دانشجویان تعیین می کنند به طوری که به عنوان مثال مباحث صورت گرفته یا تحقیقها و پروژه های انجام شده روی یک واحد درسی در ترمهای بعدی متفاوت است.

به روز آوری اطلاعات

اطلاعات و مباحث انجام شده کاملا به روز و بر اساس ابداعات واکتشافات صورت گرفته است یا پیشرفتهایی که در آن زمینه به وجود آمده خواهد بود. بدین ترتیب گروههای تحصیلی با هم متفاوت خواهند بود، به عنوان مثال در درسی مثل کامپیوتر شاید گروهی علا قمند به کار در زمینه نرم افزار، عده ای سخت افزار و عده ای در زمینه »دادهها« باشند. بنابر این مفاد آموزشی نیز کاملا متفاوت خواهد بود.هدف آموزش مجازی، تبدیل آموزش سنتی به مجازی نیست بلکه آموزشهای تخصصی با شیوه های مدرن است. شعار آموزش مجازی آموزش برای همه کس و برای همه سنین است. ما باید ببینیم امکان ارائه چه چیزهایی از طریق آموزش سنتی وجود ندارد که آنها را از طریق آموزش مجازی ارائه کنیم. ما باید از امکانات در جهت بهبود، نه جایگزین کردن آنها استفاده کنیم.بعضی از کشورها که مشکل کمبود دانشجو دارند آموزش مجازی را جایگزین آموزش سنتی کرده اند، چون مقرون به صرفه نخواهد بود برای درسی با دو نفر در یک منطقه کلاس دایر کنند و استاد بفرستند، اما در ایران ما مشکل تراکم دانشجو داریم و با اعزام یک استاد پروازی به دورترین نقطه، امکان تشکیل کلاس با ظرفیت کامل هست. پس ما نباید آموزش مجازی در ایران را از روی آموزش مجازی کشورهای غربی کپی برداری کنیم، چون هدف ما متفاوت از هدف آنهاست.هدف آموزش مجازی در ایران باید روی دروس و رشته هایی متمرکز شود که امکاناتمان کمتر است و یا سیستم آموزش سنتی ما جوابگو نیست.

سایر کاربردها


در خصوص سایر کاربردهای آموزش مجازی ما حتی میتوانیم برای افزایش مهارت کارمندان و کارگران از این شیوه استفاده کنیم و آموزشهای خاصی را برای شاغلین در سازمانها، برای به روز کردن اطلاعات و مهارتهایشان ارائه دهیم. الان تلاش میشود ارتباط از طریق کامپیوتر افزایش یابد یعنی کتابی که قیمتش 2000 تومان است روی کامپیوتر گذاشته اند و دانشجو مجبور است برای Download کردن آن از طریق اینترنت 4000 تومان پول بدهد. آموزش سنتی باید ادامه یابد، آموزش مجازی هرگز جایگزین آموزش سنتی نخواهد شد. به همین دلیل برای آموزش مجازی یا باید وزارتخانه جداگانه ای داشته باشیم یا این که آن را مستقیما در یک زیرشاخه مستقل زیر نظر «آموزش عالی» یا «IT» قرار دهیم، مثل دانشگاه پیام نور که مستقلا زیر نظر وزارت آموزش عالی کار می کند.
--------------------------------------------------------------------------------



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» ایران در آموزش نانو از برترین‌های دنیاست

ایران در آموزش نانو از برترین‌های دنیاست
فناوری نانو، با همان دقت و سرعتی که به دنیای علم و صنعت راه پیدا کرد، در ایران جایگاه خود را پیدا می‌کند.
مدیر کار گروه توسعه منابع انسانی ستاد نانو خبر از پیشرفت های جهانی ایران در آموزش نانو می دهد و می گوید: "به طور کلی هدف اصلی ستاد ویژه توسعه نانو، قرار گرفتن در بین 15 کشور برتر دنیا در حوزه نانو است و هم اکنون ایران در بحث آموزش نانو در بین برترین‌های دنیا قرار دارد."
در حال حاضر بیش از 10 دانشگاه کشور در دوره‌های کارشناسی‌ارشد و 5 دانشگاه در مقطع دکترا در حوزه نانو فناوری فعال هستند.
سعید سرکار یکی از شاخص‌های تولید علم را تعداد مقالات نمایه شده در ISI دانسته و می گوید: "در سال 2007 تعداد مقالات ایران در حوزه فناوری نانو بیش‌تر از جمع مقالات کشورهای عرب بوده است."
به گفته سرکار، در حال حاضر 90 مؤسسه پژوهشی، 862 محقق، 28 شرکت خصوصی، 5 مرکز رشد، 40 آزمایشگاه و 30 رسانه در حوزه نانو در کشور وجود دارد. او می گوید: "زمانی که ما فعالیت‌های نانو را در کشور آغاز کردیم، جایگاه ششم را در بین کشورهای اسلامی داشتیم و این در حالی است که هم اکنون در صدر این کشورها قرار داریم."
رضا سجادی، دبیر ستاد توسعه نانو هم در این باره می گوید: "در 3 سال اخیر در دو حوزه آموزش و پژوهش به شرایط مساعدی رسیده ایم و در زمینه ورود به توسعه و تولید فناوری و تبدیل فناوری به صنایع گام های بلندی برداشته ایم."
او ادامه می دهد: "هم اکنون سرمایه‌گذاری در بحث توسعه منابع انسانی به بار نشسته و قطار منابع انسانی به سرعت مطلوب خود نزدیک می‌شود. در بحث ترویج هم توانستیم اقشار مختلف جامعه را در عرصه نانو فناوری فعال کنیم و زیر ساخت‌های مناسب طراحی کنیم. در حوزه ایجاد زیر ساخت‌های ضروری هم که در آینده مورد نیاز است، اقدامات خوبی انجام شده است."
سجادی یکی از برنامه‌های ستاد ویژه توسعه نانو را ایجاد روابط مؤثر و توسعه دهنده بین کشورهای اسلامی دانسته و می گوید: "ایران در زمینه نانو ارتباطات خوبی با کشورهای ترکیه، عربستان، عمان، قطر و امارات دارد.
ضمن این که امروزه دانش بشری می‌تواند به سند تبدیل شود و به عنوان حمایت بانکی محسوب می‌شود و برای اینکه ما بتوانیم کسب و کار نانو را توسعه دهیم، چاره‌ای نداریم تا تفکر ثبت اختراع را توسعه دهیم و با کشورهای دیگر همکاری های متقابلی داشته باشیم."
در همین راستا، صادق واعظ زاده، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از تشکیل ستادهای ویژه توسعه و ارتقای فناوری‌های راهبردی در سال آینده خبر می دهد و می گوید: "با تشکیل ستادهای ویژه توسعه و ارتقای فناوری‌های راهبردی، توجه ویژه‌ای به توسعه و ارتقای فناوری‌های راهبردی و حائز اولویت کشور خواهد شد."
در قانون برنامه چهارم توسعه از فناوری‌های حائز اولویت نام برده شده است که به گفته واعظ زاده، فناوری نانو و فناوری زیستی در سال های اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته و اسناد مربوط به آن‌ها در دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه فنــــــاوری نانو، میکروالکترونیــــک، انرژی‌های نو، سلول‌های بنیادی، زیست فناوری، اطلاعات و ارتباطات، هوا فضا، گیاهان داروئی و طب ایرانی و فناوری‌های بین رشته‌ای و نوین برنامه ریزی های گسترده ای دارد و برای توسعه و ارتقاء این فناوری ها برنامه‌هایی تهیه کرده که از سال آینده اجرا می شوند.
واعظ زاده می گوید: "این برنامه‌ها در ارتباط با برنامه‌های کمک به نهضت تولید علم به اجرا در خواهد آمد."

ایران؛ پنجم در آسیا


واعظ زاده می گوید: "ایران در عرصه علم و فناوری در آسیا رتبه پنجم را دارد و با برنامه‌ریزی دقیق در یک برنامه 5 ساله می توان به رتبه چهارم آسیا رسید."
به اعتقاد او، بر اساس افق 50 ساله، ایران باید به قله‌های علمی جهان دست پیدا کند و در حوزه نانو فناوری که حرکت سریع‌ است، قطعاً زودتر به این اهداف خواهیم رسید.
معاون علم و فناوری ریاست جمهوری رسیدن به اهداف علمی کشور را نیازمند عزم جدی، تأمین منابع انسانی و امکانات لازم می داند و می گوید: " ما در کشور شاهد عزم جدی هستیم و نیروی انسانی کافی و امکانات را در اختیار داریم و تنها نیاز به راهبری مناسب، هماهنگی و هم افزایی مطلوب داریم."
واعظ زاده معتقد است: "با توجه به عقب ماندگی های پیشین در عرصه علم و فناوری، باید سرعت و شتاب خود را بیش‌تر کنیم و شتاب را باید به عنوان یک شاخص پیشرفت در نظر بگیرم."
منبع: همشهری امارات



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» واژه های تلفن همراه (4)

واژه های تلفن همراه (4)
MMS یک نوع سرویس ارسال پیام بسیار پیشرفته که امکان ارسال متون ساده به همراه فیلم ویدیویی و صدا را به کاربر می‌دهد.
One Touch Dialing با استفاده از این قابلیت می‌توانید به هر یک از دکمه‌های عددی روی گوشی موبایل (در مجموع ده دکمه) برنامه بدهید که تنها با فشردن هر یک از آن‌ها، شماره ذخیره شده در آن را شماره‌گیری کند. این قابلیت به Fast Key نیز معروف است.
PICTURE MESSAGING یک قابلیت برای ارسال پیام‌های SMS که امکان ارسال تصاویر گرافیکی ساده را به همراه SMS می‌دهد.
PIN کد شناسایی شخصی یا Pin Code، یک کد چند رقمی است که از سیم‌کارت تلفن‌همراه در مقابل استفاده غیر‌مجاز محافظت می‌کند.
Phone Book فهرست تمامی اسامی و شماره تلفن‌هایی که روی حافظه گوشی تلفن یا روی سیم‌کارت گوشی ذخیره می‌شوند. تعداد شماره‌هایی که می‌توان روی حافظه گوشی ذخیره کرد ثابت است و به گوشی مورد نظر بستگی دارد. اما تعداد شماره‌های قابل نگهداری روی سیم‌کارت گوشی به شبکه سرویس‌دهنده بستگی دارد.
POLYPHONIC RINGTONE گوشی‌هایی که می‌توانند در یک لحظه چند نت را به صورت همزمان بنوازند و با این کار جلوه بسیار طبیعی‌تری به موسیقی می‌دهند.
PUK یا کد سد شکن شخصی، معمولا یک کد هشت‌رقمی است که برای تغییر کد محافظ PIN استفاده می‌شود.
REAL TONE موسیقی‌ یا زنگی که به صورت طبیعی (به‌عنوان مثال با فرمت MP3 ) پخش می‌شود.
Roaming امکان استفاده از تلفن‌همراه برای مکالمه، ارسال و دریافت پیغام‌های متنی و اطلاعات، در ‌زمانی‌که شخص به‌طور فیزیکی خارج از مرزهای جغرافیایی شبکه سرویس دهنده باشد و از سرویس یک شبکه دیگر استفاده کند. گستردگی این خدمات به توافقات بین شبکه‌های ارائه دهنده سرویس و خصوصیات ارتباطی خود گوشی بستگی دارد. آیکونی با نام ERI بر روی صفحه نمایش تلفن‌همراه، استفاده شدن یا نشدن قابلیت رومینگ را نمایش می‌دهد.
RINGTONE COMPOSER نرم‌افزاری که در داخل برخی گوشی‌های تلفن‌همراه قرار دارد و به کاربر امکان می‌دهد با واردکردن یک‌سری حروف و اعداد، آهنگ‌های مورد نظر را برای استفاده در تلفن همراه خود بسازد.

SIGNAL STRENGTH METER یک متغیر نمایشگر که روی صفحه نمایش تلفن ظاهر می‌شود و میزان توان نسبی سیگنال دریافتی را نمایش می‌دهد.
SCROLL KEYS دکمه‌های جهت‌دار که برای حرکت بین منوهای یک گوشی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
SIM CARD سیم‌کارت یا Subscriber Identity Module Card در حقیقت یک مدار فلزی بسیار کوچک است که در داخل گوشی تلفن همراه قرار می‌گیرد. این مدار فلزی شامل یک پردازنده و حافظه برای ذخیره‌سازی اطلاعات کاربر مثل PIN Code، مشخصه کاربر، پیغام‌های متنی و شناسه‌کاربری شخص است.
Short Message Sending SMS پیغام‌های کوتاه متنی که توسط دو گوشی تلفن‌همراه قابل ارسال و دریافت است.
Soft key یک دکمه که دسترسی به قابلیت‌های گوشی و جابه‌جایی بین آن‌ها را ساده‌تر می‌کند.
T9 متن روی 9 دکمه. این قابلیت همچنین به نام پیشگوی ورودی لغات نیز شناخته می‌شود. هنگامی که این قابلیت روشن‌است، با‌فشردن هر حرفی که وارد می‌شود، تعدادی کلمه با معنی متناسب با آن ارائه‌می‌شود تا کاربر با انتخاب کلمه مورد‌نظر خود از میانآن‌ها، سریع‌تر کلمات را وارد کند. البته منبع لغات مورد استفاده برای این قابلیت شامل کلمات انگلیسی می‌شود.
UMTS یا سیستم تلفن همراه بین‌المللی نام دیگری برای فناوری یا استاندارد 3G است.
Voicemail پیغام صوتی به کاربر امکان می‌دهد در صورتی که در دسترس نیستید یا دستگاه شما خاموش است، پیغام‌های صوتی را از سوی تماس‌گیرنده‌ها دریافت کنید. معمولا این سرویس از سوی شبکه مخابراتی قیمت‌گذاری می‌شود و ممکن است رایگان نباشد.
Voice recognition تشخیص صدا. قابلیتی که برخی گوشی‌های تلفن‌همراه را قادر می‌سازد نوع بیان برخی کلمات را تشخیص دهند و کاربر می‌تواند با این قابلیت تلفن خود را از طریق گفتن فرامین، کنترل کند. از این قابلیت معمولا برای شماره‌گیری از طریق صدا‌کردن نام افراد استفاده می‌شود.
Wireless Application Protocol WAP یک پروتکل ارتباطی است که تلفن‌های همراه را قادر می سازد به سرویس‌‌ها و اطلاعات روی وب دسترسی پیدا کنند. این اطلاعات تنها توسط گوشی‌های دارای این قابلیت
(WAP-Enabled) و برای دیدن موضوعاتی همچون اخبار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
WCDMA یا Wideband Code Division Multiple Access یک استاندارد تعامل هوایی است که تلفن‌های نسل سوم را قادرمی‌سازد از سرویس‌های چندرسانه‌ای و سرویس‌های دیگری که نیازمند پهنای‌باند زیادی هستند، بهره‌مند شوند.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» واژه های تلفن همراه (3)

واژه های تلفن همراه (3)

Dual Mode تلفن‌های همراهی که می‌توانند با هر دو استاندارد آنالوگ و دیجیتال کار کنند. این نوع تلفن‌ها در حال حاضر در ایالات‌متحده مورد استفاده قرار می‌گیرند. تلفن‌های Dual- mode GSM/DECT می‌توانند بین دو وضعیت تلفن‌همراه و یا تلفن‌ بی‌سیم تغییر وضعیت دهند. یکی از معروف‌ترین شرکت‌های تولید‌کننده این نوع تلفن‌های همراه، شرکت ساژم (Sagem) است.
EMERGENCY DIALING شماره تلفن‌های ضروری ذخیره شده روی گوشی تلفن همراه (مثل شماره پلیس یا اورژانس) که می‌توان حتی بدون داشتن سیم‌کارت نیز با آن‌ها تماس گرفت.
Enhanced Messaging Service EMS یک سرویس ارسال پیام شبیه SMS است که به کاربران اجازه ارسال پیغام‌های متنی، برخی گرافیک‌ها و فایل‌های موسیقی ساده را می‌دهد. البته برای این‌کار باید هر دو گوشی از این سرویس بهره‌مند باشند.
FACE PLATE این عبارت به معنی همان قاب‌های جانبی تلفن همراه است که کاربران از آن‌ها برای تغییر جلوه گوشی خود استفاده‌می‌کنند.
Global Positioning System GPS یک فناوری پیشرفته ماهواره‌ای برای ناوبری اتومبیل‌ها و جهت‌یابی آن‌هاست. گوشی‌های دارای این فناوری می‌توانند با اتصال به ماهواره‌هایی که در مدار زمین قرار دارند، موقعیت جغرافیایی و مسیر‌های موجود را روی صفحه، نمایش دهند.
General Packet Radio Service GPRS یا سرویس رادیویی جیبی همگانی، یک سرویس پیشرفته‌تر از GPS است که به کاربر امکان می‌دهد با سرعت بسیار بالایی (115‌کیلوبایت در‌هر‌ثانیه) به انتقال اطلاعات بپردازد.
Global System for Mobile Communications GSM یک سیستم ارتباطی جهانی برای تجهیزات سیار است که به عنوان یک استاندارد جهانی برای ارتباط بین‌المللی میان تلفن‌های همراه در شصت کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این استاندارد از هر سه فرکانس ارتباطی 900، 1800 و 1900مگاهرتز استفاده می‌کند. استفاده از این عبارت به همراه هر یک از این اعداد (مثلا GSM 1800) نشان‌دهنده یک شبکه است که تنها در باند فرکانس مطرح شده عمل می‌کند.
Hands-free یک قابلیت بسیار امن برای استفاده از تلفن‌همراه که این روزها همراه اکثر گوشی‌ها ارائه می‌شود. این وسیله دارای یک یا دو گوشی بسیار کوچک و یک میکروفون قوی است که به کاربران اجازه می‌دهد بدون در‌دست‌گرفتن گوشی تلفن خود از آن استفاده کنند. در تمامی گوشی‌هایی که این وسیله با آن‌ها ارائه‌می‌شود، به عنوان یک وسیله جانبی معرفی می‌شود.

IMEI هویت قابل شناسایی بین‌المللی تجهیزات همراه یا International Mobile Equipment Identity یک شماره شناسایی واحد است که به تمامی گوشی‌های GSM تعلق می‌گیرد. این شماره منحصر‌به‌فرد برای شناسایی و ردیابی گوشی‌های سرقت شده و یا برای رجیستر کردن نرم‌افزارهای خریداری شده مورد استفاده قرار می‌گیرد
Infrared اینترفیس یا درگاه انتقال اطلاعات مادون‌قرمز، یک درگاه بی‌سیم برای رد‌و‌بدل‌کردن اطلاعات روی گوشی‌های تلفن‌همراه است که از اشعه مادون قرمز برای این‌کار استفاده می‌کند. این روش بسیار کند‌تر از بلوتوث عمل می‌کند و اصولا روی گوشی‌های قدیمی‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد و بلوتوث دارد‌جای‌آن را می‌گیرد.
KEYPAD LOCK یک قفل نرم‌افزاری برای جلوگیری از فشرده شدن اتفاقی دکمه‌های تلفن و روشن شدن آن. در گوشی‌های نوکیا این کار معمولا با دکمه‌های بالا و سمت چپ صفحه کلید و بلافاصله فشردن دکمه ستاره انجام می‌شود.
MASTER RESET برگرداندن تمامی اطلاعات به تنظیمات پیش‌فرض کارخانه. با این‌کار کلیه اطلاعات دفترچه تلفن‌هم خالی می‌شود.
NiMH یا Nickel Metal Hydride یک نوع باتری قابل شارژ که به‌تازگی روی تلفن‌های همراه مورد استفاده قرار می‌گیرد و گفته می‌شود که عوارض کمتری روی حافظه گوشی دارد.
MONOPHONIC RINGTONE گوشی‌هایی که تنها قادر به پخش موسیقی‌های تک ‌نت هستند.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» واژه های تلفن همراه (3)

واژه های تلفن همراه (3)

Dual Mode تلفن‌های همراهی که می‌توانند با هر دو استاندارد آنالوگ و دیجیتال کار کنند. این نوع تلفن‌ها در حال حاضر در ایالات‌متحده مورد استفاده قرار می‌گیرند. تلفن‌های Dual- mode GSM/DECT می‌توانند بین دو وضعیت تلفن‌همراه و یا تلفن‌ بی‌سیم تغییر وضعیت دهند. یکی از معروف‌ترین شرکت‌های تولید‌کننده این نوع تلفن‌های همراه، شرکت ساژم (Sagem) است.
EMERGENCY DIALING شماره تلفن‌های ضروری ذخیره شده روی گوشی تلفن همراه (مثل شماره پلیس یا اورژانس) که می‌توان حتی بدون داشتن سیم‌کارت نیز با آن‌ها تماس گرفت.
Enhanced Messaging Service EMS یک سرویس ارسال پیام شبیه SMS است که به کاربران اجازه ارسال پیغام‌های متنی، برخی گرافیک‌ها و فایل‌های موسیقی ساده را می‌دهد. البته برای این‌کار باید هر دو گوشی از این سرویس بهره‌مند باشند.
FACE PLATE این عبارت به معنی همان قاب‌های جانبی تلفن همراه است که کاربران از آن‌ها برای تغییر جلوه گوشی خود استفاده‌می‌کنند.
Global Positioning System GPS یک فناوری پیشرفته ماهواره‌ای برای ناوبری اتومبیل‌ها و جهت‌یابی آن‌هاست. گوشی‌های دارای این فناوری می‌توانند با اتصال به ماهواره‌هایی که در مدار زمین قرار دارند، موقعیت جغرافیایی و مسیر‌های موجود را روی صفحه، نمایش دهند.
General Packet Radio Service GPRS یا سرویس رادیویی جیبی همگانی، یک سرویس پیشرفته‌تر از GPS است که به کاربر امکان می‌دهد با سرعت بسیار بالایی (115‌کیلوبایت در‌هر‌ثانیه) به انتقال اطلاعات بپردازد.
Global System for Mobile Communications GSM یک سیستم ارتباطی جهانی برای تجهیزات سیار است که به عنوان یک استاندارد جهانی برای ارتباط بین‌المللی میان تلفن‌های همراه در شصت کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این استاندارد از هر سه فرکانس ارتباطی 900، 1800 و 1900مگاهرتز استفاده می‌کند. استفاده از این عبارت به همراه هر یک از این اعداد (مثلا GSM 1800) نشان‌دهنده یک شبکه است که تنها در باند فرکانس مطرح شده عمل می‌کند.
Hands-free یک قابلیت بسیار امن برای استفاده از تلفن‌همراه که این روزها همراه اکثر گوشی‌ها ارائه می‌شود. این وسیله دارای یک یا دو گوشی بسیار کوچک و یک میکروفون قوی است که به کاربران اجازه می‌دهد بدون در‌دست‌گرفتن گوشی تلفن خود از آن استفاده کنند. در تمامی گوشی‌هایی که این وسیله با آن‌ها ارائه‌می‌شود، به عنوان یک وسیله جانبی معرفی می‌شود.

IMEI هویت قابل شناسایی بین‌المللی تجهیزات همراه یا International Mobile Equipment Identity یک شماره شناسایی واحد است که به تمامی گوشی‌های GSM تعلق می‌گیرد. این شماره منحصر‌به‌فرد برای شناسایی و ردیابی گوشی‌های سرقت شده و یا برای رجیستر کردن نرم‌افزارهای خریداری شده مورد استفاده قرار می‌گیرد
Infrared اینترفیس یا درگاه انتقال اطلاعات مادون‌قرمز، یک درگاه بی‌سیم برای رد‌و‌بدل‌کردن اطلاعات روی گوشی‌های تلفن‌همراه است که از اشعه مادون قرمز برای این‌کار استفاده می‌کند. این روش بسیار کند‌تر از بلوتوث عمل می‌کند و اصولا روی گوشی‌های قدیمی‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد و بلوتوث دارد‌جای‌آن را می‌گیرد.
KEYPAD LOCK یک قفل نرم‌افزاری برای جلوگیری از فشرده شدن اتفاقی دکمه‌های تلفن و روشن شدن آن. در گوشی‌های نوکیا این کار معمولا با دکمه‌های بالا و سمت چپ صفحه کلید و بلافاصله فشردن دکمه ستاره انجام می‌شود.
MASTER RESET برگرداندن تمامی اطلاعات به تنظیمات پیش‌فرض کارخانه. با این‌کار کلیه اطلاعات دفترچه تلفن‌هم خالی می‌شود.
NiMH یا Nickel Metal Hydride یک نوع باتری قابل شارژ که به‌تازگی روی تلفن‌های همراه مورد استفاده قرار می‌گیرد و گفته می‌شود که عوارض کمتری روی حافظه گوشی دارد.
MONOPHONIC RINGTONE گوشی‌هایی که تنها قادر به پخش موسیقی‌های تک ‌نت هستند.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» واژه های تلفن همراه (2)

واژه های تلفن همراه (2)

ANY KEY ANSWER با فعال بودن این قابلیت می‌توانید در هنگام رسیدن یک تماس، با فشردن هریک از دکمه‌های گوشی، به تماس پاسخ دهید.
Alphanumeric یک پیغام یا هر نوشته قابل خواندن دیگر که شامل حروف و عدد باشد. در تلفن‌های همراه حافظه‌های شماره‌گیر Alphanomeric به نوع خاصی از " قابلیت شماره‌گیری از حافظه داخلی" گفته می‌شود که می‌تواند به طور همزمان شماره و نام یک فرد را از داخل دفترچه تلفن نمایش دهد. همچنین با این قابلیت امکان فراخوانی یک شماره با استفاده از حروف روی گوشی تلفن‌ همراه وجود دارد. به بیان دقیق‌تر، حافظه‌های شماره‌گیر استاندارد تنها قادر به شماره‌گیری از طریق اعداد هستند.
Analogue یک روش سنتی انتقال اطلاعات از طریق سیگنال‌های رادیویی.‌ Amplitude Modulation) AM) و‌Frequency Modulation) FM) دو روش معمول مدولاسیون آنالوگ به شمار می‌آیند. انگلستان یکی از کشورهایی بود که مدت‌ها پیش (تا سال 2001) از این روش برای شبکه‌های تلفنی خود استفاده می‌کرد.
Bluetooth یک روش ارتباطی معمول بین انواع دستگاه‌های PDA، تلفن‌های همراه، کامپیوترهای خانگی و سایر تجهیزات همراه برای انتقال و هماهنگی اطلاعات بین تجهیزات. برای استفاده از این روش، در هر یک از دو وسیله مورد استفاده به یک گیرنده و فرستنده مخصوص نیاز‌است. وسایلی که به این فناوری مجهز هستند، در باند رادیویی 4/2‌گیگاهرتز کار می‌کنند و می‌توانند تا شعاع نزدیک به ده متر، داده‌ها را منتقل کنند. این فناوری ارتباطی از سال 2000 وارد بازار شده است.
Caller Display یک سیستم مخصوص تلفن‌های همراه دیجیتال که به محض برقراری ارتباط از سوی کسی، شماره تلفن آن شخص را روی صفحه نمایش تلفن نشان می‌دهد. البته این سیستم روی تلفن‌های ثابت هم قابل استفاده است. اما به یک دستگاه تلفن مخصوص یا یک دستگاه اضافی همراه با صفحه‌نمایش نیاز است. برخی از شرکت‌های مخابراتی برای افزودن این سیستم به دستگاه مشترکان، مبلغ جداگانه‌ای را دریافت می‌کنند.
Call Barring با استفاده از این قابلیت می‌توان گوشی تلفن همراه را به گونه‌ای تنظیم کرد که از برقراری ارتباط با افراد یا شماره‌های خاصی جلوگیری‌کند. این قابلیت می‌تواند از داخل خود گوشی همراه و به صورت دستی فعال و غیر‌فعال شود و اصولا هیچ هزینه‌ اضافه‌ای برای کاربر ندارد.
Call Divert این قابلیت به کاربر امکان می‌دهد در مواقع خاص یا در زمانی که از محدوده ارتباطی خارج می‌شود، تمامی تماس‌های برقرار شده را به یک شماره تلفن دیگر متصل کند. برخی از سیستم‌های مخابراتی، برای اتصال بین تلفن دوم و سوم، مبلغ جداگانه‌ای را از دستگاهی که عمل انتقال مکالمه را انجام داده است، دریافت می‌کنند.
CALL WAITING این قابلیت به کاربر امکان می‌دهد که در‌هنگام صحبت با یک شخص، از رسیدن تماس یک شخص دیگر مطلع شود و به آن پاسخ دهد.

Carrier شرکت تأمین‌کننده ارتباطات راه‌دور، Carrier یا اپراتور نامیده می‌شود.
CDMA یا Code Division Multiple Access یک فناوری مخصوص ژاپن و مناطق خاصی از اروپا و ایالا‌ت متحده است. این فناوری نظامی در اصل در زمان جنگ جهانی دوم توسط ارتش متفقین اختراع شد و با آن می‌توان ارتباطات در حال اجرا را روی تمامی فرکانس‌های در دسترس منتشر کرد. هر مکالمه در این‌حالت دارای یک کد اختصاصی است که در هنگام دریافت، به‌راحتی بازسازی می‌شود. این فناوری امکان استفاده از چند مکالمه بر روی یک کانال ارتباطی را ممکن می‌سازد.
Coverage منطقه‌ای که در آن محدوده یک تلفن همراه می‌تواند با شبکه ارتباط برقرار کند. عبارت Out of Coverage نشان‌دهنده این است که تلفن شما در محدوده آنتن‌دهی شبکه قرار ندارد. برخی از تلفن‌های همراه قابلیت بیشتری در دریافت سیگنال‌ها از خود نشان‌می‌دهند و اصطلاحا دارای آنتن‌دهی بهتری هستند. این دسته از تلفن‌های همراه حتی در مناطق Low Coverage یا پوشش کم ارتباط نیز زمینه برقراری ارتباط را فراهم می‌کنند و پوشش بیشتری دارند.
Data capability تلفن‌های سازگار با انتقال داده یا Data-capable تلفن‌هایی هستند که امکان انتقال دیتا از یک کامپیوتر کیفی، دستگاه فاکس قابل حمل یا دستگاه‌های همراه دیگر را از طریق یک مودم و یک قطعه قابل اتصال کمکی فراهم می‌سازند.
DECT یا Digital Enhance Cordless Telecommunication یک استاندارد مخصوص تلفن‌های بی‌سیم دیجیتال است که معمولا روی تلفن‌های بی‌سیم خانگی یافت می‌شود.
DTMF قابلیت ارسال صداهایی با فرکانس‌های مختلف از طریق یک گوشی تلفن در داخل یک شبکه. در این حالت هر یک از دکمه‌ها در هنگام فشرده شدن یک صدا، بوق خاصی دارند که برای دسترسی به برخی از سرویس‌های شبکه از قبیل VoiceMail یا برخی سیستم‌های اطلاعاتی مثل سرویس‌های خدماتی بانک‌ها مورد نیاز است.
Discontinuous Transmission DTX یا انتقال منقطع، یک قابلیت صرفه‌جویی کننده در مصرف انرژی است که در برخی از تلفن‌های همراه وجود دارد. هنگامی که این قابلیت فعال باشد، انتقال صدا در‌هنگام وقفه‌های بلند مدت قطع می‌شود و از این طریق در مصرف انرژی ذخیره می‌شود (تقریبا شبیه چیزی که در گوشی‌های واکی‌تاکی بی‌سیم به صورت دستی انجام می‌شود). البته استفاده از این قابلیت تا‌حد زیادی از کیفیت صدای مکالمات می‌کاهد.
Dual Band تلفن‌هایی که می‌توانند بین دو وضعیت فرکانسی متفاوت تغییر حالت دهند. تمامی تلفن‌های جدید انگلستانDual Band هستند و می‌توانند بین دو فرکانس ارتباطی GSM 1800 و GSM 900 تغییر حالت دهند. این قابلیت برای گردشگران بسیار مفید است. زیرا از این طریق می‌توانند در محدوده وسیع‌تری از شبکه‌های مخابراتی قرار بگیرند و به راحتی از رومینگ وسیع‌تری برخوردار شوند. به تلفن‌های همراهی که می‌توانند همه فرکانس‌های موجود را پشتیبانی نمایند، Tri-Band می‌گویند.


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» واژه های تلفن همراه (1)

واژه های تلفن همراه (1)
2G اشاره به نسل دوم تلفن‌های همراه دارد. (نسل اول تلفن‌های همراه، آنالوگ بودند). البته این اصطلا‌ح بیش از آن‌که یک سری از گوشی‌های تلفن همراه را در بر بگیرد، یک دوره زمانی را توضیح‌می‌دهد که طی آن گوشی‌های همراه شامل استانداردهای GSM ،CMDA و TDMA بودند.
2.5G نوع پیشرفته تلفن‌های همراه 2G که علاوه بر صدا، امکان استفاده از سرویس‌ بسته‌های اطلاعاتی را ارائه می‌کرد؛ مثل GPRS.
3G یک سری از استانداردهای بهبود‌یافته در سطح جهانی برای شبکه‌های تلفن‌های همراه که نسبت به نسل دوم قابلیت‌های بسیار بهتری برای انتقال داده‌ها و اطلاعات ارائه می‌دهد. در این استاندارد جدید، پهنای باند انتقال اطلاعات از 128 کیلوبایت در بالاترین حالت ممکن، به دو مگابایت در ثانیه ارتقا پیدا کرده است. این سرعت انتقال داده، امکان استفاده از انواع فایل‌های رسانه‌ای (مثل فایل‌های موسیقی و ویدیویی) و همچنین قابلیت‌های پیشرفته رومینگ (جابه‌جایی دارنده تلفن) را شامل می‌شود. نسل چهارم تلفن‌های همراه به تلفن‌هایی اطلاق می‌شود که در آن‌ها انتقال اطلاعات با سرعت بیست مگابایت در ثانیه امکان پذیر است. این نوع گوشی‌ها برای مشاهده برنامه‌های تلویزیونی مناسب هستند. پیش بینی می‌شود این نسل از تلفن همراه از سال 2006 و حداکثر تا سال 2010 میلادی به بازار عرضه شود.
802.11b استاندارد اصلی ارتباطات بی‌سیم و یکی از چند گونه مختلف ارتباطات بی‌سیم که توسط موسسه جهانی مهندسان الکترونیک به ثبت تعریف شده است. این استاندارد با سرعت انتقال اطلاعات برابر یازده مگابایت در ثانیه، کندترین نوع از ارتباطات Wi-Fi است که در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته هنوز هم از روشDSL و بسیاری از روش‌های معمول ارتباط توسط مودم‌ها، سریع‌تر عمل می‌کند. معمولاً از این روش برای ارتباط بین لپ‌تاپ‌ها با کامپیوترهای خانگی استفاده می‌شود. برای استفاده از این قابلیت، باید هم تجهیزات همراه و هم کامپیوتر خانگی به آداپتور Wi-Fi مجهز باشند.

802.11a یک روش ارتباطی Wi-Fi که سریع‌تر و گران‌تر از 802.11b است. این روش با سرعتی بسیار بالا (54‌مگابایت در ثانیه) کار‌می‌کند و متأسفانه امکان هماهنگی با شبکه‌های 802.11b را ندارد. این استاندارد عموما توسط شرکت‌ها و اداراتی استفاده می‌شود که می‌خواهند شبکه‌های داخلی راه بیندازند و برای کاربران عادی استفاده چندانی ندارد.
802.11g نسل جدید شبکه‌های Wi-Fi که همانند 802.11a سرعت بسیار بالایی دارد. اما ازامکان هماهنگی با شبکه‌های 208.11b نیز برخوردار است. (هرچند آداپتور آن تقریبا دوبرابر آداپتور 802.11b قیمت دارد). استفاده از این فناوری هنوز چندان عمومیت پیدا نکرده است. اما اغلب کاربران حرفه‌ای معتقدند که به زودی جایگزین دو روش قبلی خواهد شد.
Access Point این عبارت به مکان دریافت‌کننده Wi-Fi اطلاق‌‌‌می‌شود که با آداپتور Wi-Fi شما ارتباط برقرار می‌کند و امکان دسترسی به اینترنت را فراهم می‌نماید. این روش دسترسی به اینترنت در ایران چندان معمول نیست. اما می‌توان یک Access Point خانگی را به‌وسیله فرستنده و گیرنده Wi-Fi برقرار کرد. برخی از هتل‌های گران‌قیمت از این روش برای سرویس‌دهی به مشتریان خود استفاده می‌کنند. معمولاً Access Point یک هتل در لابی هتل قرار دارد تا کاربران بتوانند با قرار‌گرفتن در آنجا از امکان دستیابی به اینترنت برخوردار شوند.
AirPort یک روش Wi-Fi که مورد استفاده لپ‌تاپ‌های PowerBook شرکت اپل است. البته این روش همان روش802.11b است که شرکت اپل در لپ‌تاپ‌های خود نام AirPort را بر آن گذاشته‌است. این روش به خوبی با شبکه‌های 802.11b عادی هماهنگ است.
Airtime بازه زمانی دقیق مکالمه با تلفن همراه. بسیاری از شرکت‌های مخابراتی بر اساس میزان زمان در حال مکالمه در‌هر‌ماه قبض هزینه صادر می‌کنند. البته در برخی از شرکت‌های مخابراتی، مقدار هزینه AirTime به زمان استفاده از تلفن همراه در شبانه روز نیز بستگی دارد. (مثلا شرکت مخابرات ایران در روزهای تعطیل و ساعات خلوت شبانه هزینه AirTime یا زمان مکالمه را تخفیف می‌دهد).
AMPS یا Advanced Mobile Phone Standard که در بسیاری از تبلیغ‌های اینترنتی دیده می‌شود، یک سیستم استاندارد آنالوگ است که اصولا در آمریکای شمالی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» نقش آموزش و تجربه در خلاقیت کودکان

نقش آموزش و تجربه در خلاقیت کودکان


در میان توانایی های مختلف انسان بدون تردید خلاقیت سازنده ترین و بنیادی ترین آنهاست. دستیابی به قانون مندی هایی که به شناخت و تغییر جهان منجر شده بدون استفاده از نیروی خلاق انسان ها امکان پذیر نبوده است. همه آثار پر ارزش اصیل و ماندنی فرهنگ بشری که زندگی انسان را معنا بخشیده ،ریشه در خلاقیت داشته است و این همه را تاریخ علم و هنر به روشنی نشان می دهد. با توجه به نقش اساسی خلاقیت در زندگی ضروری است که این توانایی ارزشمند را در کودکان پرورش دهیم.متاسفانه نظام آموزشی _تربیتی ما در خانه و مدرسه و به تبع آن در جامعه، نه تنها این توانایی را در کودکان و نوجوانان پرورش نمی دهند، بلکه باشیوه های نامناسبی که به کارمی برد ، آنرا سرکوب می کند .
در پرورش خلاقیت کودکان چند نکته مهم را باید در نظر گرفت :
نخست : توجه به نقش آموزش در خلاقیت است . تحقیقات روانشناسی و تجربیات انجام شده ، تا حدودی نشان داده اند که می توان خلاقیت را پرورش داد . اعتقاد به امکان پرورش خلاقیت و سایر خصوصیت های فرد نگرش ما را نسبت به توانایی های عظیم انسانی ، در جهت مثبت تغییر می دهد و ما را به جستجوی شیوه های مناسب برای رشد و شکوفایی آنها وا می دارد .
نکته دوم : آگاهی از روند شکل گیری و رشد خلاقیت در کودکان ،شناخت عوامل تقویت کننده و بازدارنده آن و فراهم ساختن محیط و امکانات مناسبی برای پرورش این توانایی است . باید کودکان را تشویق کنیم که خود به فعالیت ، تجربه مستقیم ، مشاهده و تفکر بپردازند و از عادت دادن آن ها به حفظ کردن و تکرار مطالب و نیز تحمیل افکار، راه حل ها و تجربیات خود به آن ها بپرهیزیم . بگذاریم خود تجربه کنند و بیاموزند و این اصل را بپذیریم که خلاقیت در آزادی شکوفا می شود.
نکته سوم اینکه پرورش خلاقیت همچون سایر خصوصیات انسانی باید از همان سال های نخست زندگی آغاز گردد. خلاقیت تدریجا شکل می گیرد و رشد می یابد. اوج خلاقیت کودکان تا سنین 6-7 سالگی است . بنابراین اگر کودکان را با شیوه های کار خلاق آشنا نسازیم نمی توانیم از آن ها انتظار داشته باشیم که در آینده افرادی نوآور و مبتکر باشند.
و آخرین موضوع اینکه فکر نکنیم پرورش خلاقیت کودکان نیاز به امکانات خاص ، هزینه های گزاف وشیوه های پیچیده دارد. ما به عنوان پدر، مادر و معلم ، نباید به صورت منفعل در انتظار ایجاد محیط وشرایط مناسب باشیم که خلاقیت کودکمان را بارور سازد بلکه خود باید شیوه های عملی ، ساده و درستی را در این زمینه به کار گیریم . البته این کار ، خود نیاز به خلاقیت دارد ، می توان نمونه هایی از فعالیت هایی را که برای پرورش خلاقیت کودکان مناسب است ،ارائه داد.
قصه گویی، نمایش های خلاق و آزاد، تشویق کودکان به سوال کردن، پاسخ مناسب دادن به سوال های آنها، کارهای دستی، کلاژ، استفاده از اسباب بازی هایی که کودک باید با آنها اشیایی را بسازد، فراهم ساختن امکان مشاهده ی نزدیک و مسقیم برای کودکان از طریق آشنایی آن ها با طبیعت ، زیرا هیچ چیز برای کودکان آموزنده تر و جالبتر از تماشای طبیعت نیست، تشویق آنها به جمع آوری مجموعه هایی از گل ها، برگ ها،سنگ ها،تصاویر حیوانات، اشیاء و غیره که مشاهده و دقت کودکان را تقویت می کند، فیلم های مناسب و سایر فعالیت هایی که هر یک از ما می توانیم با اندکی دقت و توجه آنها را مشخص سازیم و امکانش را برای کودکمان فراهم سازیم .



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

»» نقش آموزش و تجربه در خلاقیت کودکان

نقش آموزش و تجربه در خلاقیت کودکان


در میان توانایی های مختلف انسان بدون تردید خلاقیت سازنده ترین و بنیادی ترین آنهاست. دستیابی به قانون مندی هایی که به شناخت و تغییر جهان منجر شده بدون استفاده از نیروی خلاق انسان ها امکان پذیر نبوده است. همه آثار پر ارزش اصیل و ماندنی فرهنگ بشری که زندگی انسان را معنا بخشیده ،ریشه در خلاقیت داشته است و این همه را تاریخ علم و هنر به روشنی نشان می دهد. با توجه به نقش اساسی خلاقیت در زندگی ضروری است که این توانایی ارزشمند را در کودکان پرورش دهیم.متاسفانه نظام آموزشی _تربیتی ما در خانه و مدرسه و به تبع آن در جامعه، نه تنها این توانایی را در کودکان و نوجوانان پرورش نمی دهند، بلکه باشیوه های نامناسبی که به کارمی برد ، آنرا سرکوب می کند .
در پرورش خلاقیت کودکان چند نکته مهم را باید در نظر گرفت :
نخست : توجه به نقش آموزش در خلاقیت است . تحقیقات روانشناسی و تجربیات انجام شده ، تا حدودی نشان داده اند که می توان خلاقیت را پرورش داد . اعتقاد به امکان پرورش خلاقیت و سایر خصوصیت های فرد نگرش ما را نسبت به توانایی های عظیم انسانی ، در جهت مثبت تغییر می دهد و ما را به جستجوی شیوه های مناسب برای رشد و شکوفایی آنها وا می دارد .
نکته دوم : آگاهی از روند شکل گیری و رشد خلاقیت در کودکان ،شناخت عوامل تقویت کننده و بازدارنده آن و فراهم ساختن محیط و امکانات مناسبی برای پرورش این توانایی است . باید کودکان را تشویق کنیم که خود به فعالیت ، تجربه مستقیم ، مشاهده و تفکر بپردازند و از عادت دادن آن ها به حفظ کردن و تکرار مطالب و نیز تحمیل افکار، راه حل ها و تجربیات خود به آن ها بپرهیزیم . بگذاریم خود تجربه کنند و بیاموزند و این اصل را بپذیریم که خلاقیت در آزادی شکوفا می شود.
نکته سوم اینکه پرورش خلاقیت همچون سایر خصوصیات انسانی باید از همان سال های نخست زندگی آغاز گردد. خلاقیت تدریجا شکل می گیرد و رشد می یابد. اوج خلاقیت کودکان تا سنین 6-7 سالگی است . بنابراین اگر کودکان را با شیوه های کار خلاق آشنا نسازیم نمی توانیم از آن ها انتظار داشته باشیم که در آینده افرادی نوآور و مبتکر باشند.
و آخرین موضوع اینکه فکر نکنیم پرورش خلاقیت کودکان نیاز به امکانات خاص ، هزینه های گزاف وشیوه های پیچیده دارد. ما به عنوان پدر، مادر و معلم ، نباید به صورت منفعل در انتظار ایجاد محیط وشرایط مناسب باشیم که خلاقیت کودکمان را بارور سازد بلکه خود باید شیوه های عملی ، ساده و درستی را در این زمینه به کار گیریم . البته این کار ، خود نیاز به خلاقیت دارد ، می توان نمونه هایی از فعالیت هایی را که برای پرورش خلاقیت کودکان مناسب است ،ارائه داد.
قصه گویی، نمایش های خلاق و آزاد، تشویق کودکان به سوال کردن، پاسخ مناسب دادن به سوال های آنها، کارهای دستی، کلاژ، استفاده از اسباب بازی هایی که کودک باید با آنها اشیایی را بسازد، فراهم ساختن امکان مشاهده ی نزدیک و مسقیم برای کودکان از طریق آشنایی آن ها با طبیعت ، زیرا هیچ چیز برای کودکان آموزنده تر و جالبتر از تماشای طبیعت نیست، تشویق آنها به جمع آوری مجموعه هایی از گل ها، برگ ها،سنگ ها،تصاویر حیوانات، اشیاء و غیره که مشاهده و دقت کودکان را تقویت می کند، فیلم های مناسب و سایر فعالیت هایی که هر یک از ما می توانیم با اندکی دقت و توجه آنها را مشخص سازیم و امکانش را برای کودکمان فراهم سازیم .



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » علی بابا ( سه شنبه 89/10/14 :: ساعت 2:8 عصر )

<   <<   61   62   63   64   65   >>   >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

روان شناسی چت و کاربران چت روم ها
گرایش جوانان به چت
مد گرایی جوانان ،به روز بودن، خودنمایی
برخی جرائم تلفن همراه ، اس ام اس ، بلوتوث و وسایل شنود
نگاهی به علل افزایش آسیب‌های اجتماعی میان نوجوانان
آسیب شناسی و روان شناسی چت و کاربران چت روم ها
فرار تکنولوژیک دانش آموزان از چنگ تعلیم و تربیت ، خطرات منزوی و
اعتیاد ‌از‌ نوعی ‌دیگر ، آسیب شناسی موبایل
آسیب های روانی اینترنت
توصیه هایی مفید به والدین جهت استفاده احتمالی فرزندانشان از اینت
آسیب های روانی اینترنت
علل چت
شبکه فارسی‌وان ؛ استحکام خانواده را تهدید می‌کند
قسمت اول اعتیاد سایبری ,اعتیاد نوظهور بدون دارو"(قسمت اول)
ازدواج اینترنتی
[همه عناوین(4080)][عناوین آرشیوشده]


مجموعه[29] . کتاب[29] . مهندسی[19] . آموزش[19] . سریال[18] . فارسی[18] . ساعت[16] . لکترون[16] . طرح[15] . نرم[13] . فزار[12] . اسپرت[12] . نسخه[10] . کامل[10] . هندبوک[9] . لکترونیکی[9] . v[9] . Pro[8] . جزوه[8] . دستبند[8] . رشته[8] . نرم افزار[8] . مردانه[8] . کارتون[8] . کتابخانه[7] . همراه[7] . ورانوس[7] . طراحی[7] . کتاب[7] . زبان[7] . حسابداری[6] . پذیرش[6] . تحصیلی[6] . D&G[6] . dunlex[6] . led[6] . سنگ[6] . سیستم[6] . مدیریت[6] . مقاله[6] . ساخت[5] . کامل[5] . ماشین[5] . DVD[5] . Engineering[5] . quartz[5] . آموزشی[5] . تولید[5] . بی[5] . برق[5] . چند[5] . دیجیتال[5] . دوبله[4] . دایره[4] . دستبندی[4] . دوم[4] . دی[4] . راهنمای[4] . چک[4] . حل[4] . خوش[4] . دار[4] . بزرگ[4] . برنامه[4] . بورس[4] . پرورش[4] . پروژه[4] . پزشکی[4] . پیام[4] . بیش[4] . جامع[4] . جهان[4] . چاپ[4] . آماده[4] . for[4] . Flash[4] . مارکدار[4] . گل[4] . کتابخانه[4] . قدرتمند[4] . فایل[4] . فسانه[4] . زمین[4] . صندوق[4] . مجله[4] . مکان[4] . نگلیسی[4] . نور[4] . نگین[4] . کتابهای[4] . ویندوز[3] . وتحقیق[3] . ویرایش[3] . ی[3] . یران[3] . نویسی[3] . هزار[3] . ناطق[3] . نقره[3] . نفیس[3] . نگار[3] . مجلات[3] . مستند[3] . مشهور[3] . میوه[3] . صنایع[3] . صطلاحات[3] . صل[3] . صوتی[3] . صیقل[3] . سازی[3] . زنانه[3] . ستیل[3] . سخنرانی[3] . سوالات[3] . سوپراسکوپ[3] . فرار[3] . فرهنگ[3] . قرض[3] . کتابهای[3] . کتب[3] . قلب[3] . کشور[3] . گنجینه[3] . لحسنه[3] . لمعارف[3] . لمسائل[3] . Medical[3] . Enterprise[3] . Dictionary[3] . collection[3] . Converter[3] . اسکریپت[3] . of[3] . Plus[3] . جلد[3] . تحصیل[3] . تصویری[3] . بزار[3] . بزرگترین[3] . برای[3] . داستانهای[3] . دانشگاه[3] . خانه[3] . حلقه[3] . خارج[3] . حذف[3] . ربات[3] . ریاضیات[3] . رمان[3] . دکتر[3] . دیجیتالی[2] . دایناسورها[2] . دبیات[2] . دبیرخانه[2] . دختری[2] . خورده[2] . ریاضی[2] . روز[2] . روایت[2] . حرفه[2] . خارجی[2] . چگونه[2] . جزوات[2] . چین[2] . چرم[2] . خطی[2] . خود[2] . خودتان[2] . دانشنامه[2] . دانلود[2] . دراز[2] . باک[2] . ببر[2] . بچه[2] . بخش[2] . بر[2] . برابر[2] . برادر[2] . بزنگاه[2] . پیشرفته[2] . پشتیبان[2] . پابند[2] . تذهیب[2] . ترفند[2] . ترین[2] . Firewall[2] . تخصصی[2] . پک[2] . پکیج[2] . تالیف[2] . تام[2] . توسط[2] . جری[2] . جانورشناسی[2] . ثبت[2] . تمام[2] . Professional[2] . Server[2] . Studio[2] . the[2] . to[2] . walar[2] . Outpost[2] . Pack[2] . Persian[2] . Photoshop CS4 Me فتوشاپ Photoshop، یک پردازشگر گرافیکی است که[2] . بابا[2] . آلات[2] . آلپ[2] . XII[2] . آزمون[2] . c[2] . book[2] . Build[2] . CD[2] . Backup[2] . ASM[2] . Auto[2] . Best[2] . Black's[2] . ebook[2] . Edition[2] . graphic[2] . NET[2] . Microsoft[2] . Encarta[2] . mathematics[2] . لکتر[2] . لنگ[2] . گیری[2] . گربه[2] . کسل[2] . متحانی[2] . ماجراهای[2] . متن[2] . محاسبات[2] . قهوه[2] . قسمت[2] . کارگاهی[2] . کریم[2] . قرآن[2] . قدرت[2] . فیلم[2] . فوتبالیستها[2] . فوتوشاپ[2] . فلزات[2] . سوپراسکوپ[2] . سفر[2] . سرخ[2] . شاره[2] . شامل[2] . زندان[2] . ساز[2] . زنان[2] . سایت[2] . سبز[2] . ستاد[2] . ستاندارد[2] . ستانداردهای[2] . ستثنایی[2] . صورت[2] . صورتی[2] . طلاعات[2] . طلاعاتی[2] . طنز[2] . عنوان[2] . علوی[2] . علی[2] . عمران[2] . عملی[2] . عملیات[2] . صفر[2] . صدای[2] . صنعت[2] . شیمی[2] . سیاره[2] . صد[2] . سیستمهای[2] . سی[2] . شماره[2] . مفاهیم[2] . مقالات[2] . مکانیک[2] . موزش[2] . موش[2] . ممنوعه[2] . منبع[2] . مواد[2] . مخصوص[2] . مدار[2] . نقاط[2] . نقش[2] . نحوه[2] . نفر[2] . نبارداری[2] . هندبوکهای[2] . نیروگاه[2] . یک[2] . کارآفرینی[2] .
 

>> بازدید امروز: 255
>> بازدید دیروز: 173
>> مجموع بازدیدها: 869223
» درباره من «

تو ان تو

.::مرجع کد آهنگ::.

.::دریافت کد موزیک::.



» پیوندهای روزانه «

خاوران
بازیهای آنلاین جذاب و اکشن و مهیج و تست های هوش
مهشاپ
مارکت ماه
فروشگاه بزرگ هالیوود
[آرشیو(5)]

» آرشیو مطالب «
شهریور 89
مرداد 89
خرداد 89
فروردین 89

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «
عاشق آسمونی
منتظر ظهور
هادرباد شناسی (روستایی در شرق شهرستان بیرجند) HADERBAD SHENASI
مشاور
آقاشیر
.: شهر عشق :.
جهاد ادامه دارد...
پرنسس زیبایی
دوستی و دوست یابی
من الغریب الی الحبیب
تاریخ مصرف یا بهتره بگم تاریخ بی مصرف
مجموعه بیانات رهبر معظم
جکستان ، عکاسخانه ، نرم افزار سرا
کامپیوتر و لوازم جانبی و نرم افزار آموزش
عمو همه چی دان
فتو بلاگ
پرسش مهر
تنهاترین عاشق
روانشناسی
رویابین
کیمیا
طلبه های ونوسی
* روان شناسی ** ** psycology *
تبادل نظر
وای ندیدید شما ا!!!!!!!

مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
روستای چاهک
راه و راهنما
عدالت جویان نسل بیدار
Sense Of Tune
مقالات روان شناسی
کودکان استثنایی
جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32- Kaspersky - Avira
یوزر آنتی ویروس و مسابقات تبیان و راسخون و قرآنی
متالورژی_دانلود فایل برای دانشجویان (rikhtegari.com)
خورجین عشق
شناختی
روان شناسی کودکان استثنایی
مهدویت
یا غیاث المستغیثین - روز های آبی من
MOHAMMAD
مذهب عشق
اتیسم
یادداشت های من
Ali reza khosravi
کتابخانه دیجیتال روانشناسی
جنبش قطره سرگشته
وباگی خالی از خنده
کتاب الکترونیکی
عکس.sms اس ام اس.دانلود عکس و آهنگ ساسی
روان شناسی
آپدیت جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32
یک هدف مشخص
فاصله ی گرگ شدن
پرسش مهر ... پیشرفت ،راه‌های پیشرفت و موانع پیشرفت چیست ؟
دربه در غزل فروش
...محض یار مهربانم
جاذبه
گالری بهترین فیلم، کارتون، سریال، موسیقی
ببین قشنگه؟
طوفان در پرانتز
پرنسس خشگله عکس دانلود نرم افزار و بازی narmafzar gam aks
پرسش مهر 10
خدمات اینترنتی و حراج نرم افزار
نرم افزارهای تخصصی و موبایل و نرم افزارهای آموزشی تخصصی و موبایل
لوازم آرایشی و بهداشتی و ادکلن
پارس دانلود
ایران دانلود - دانلود نرم افزار - ویروس یاب
گالری دستبند، انگشتر، گردنبند، سرویس، گوشواره
گالری بهترین نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گرافیک، برنامه نویسی
گالری بهترین بازیها و سرگرمیهای حادثه ای و فکری
گالری نرم افزارهای مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی، معماری، عمران
گالری آموزش زبان های انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
گالری نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی،کودک
چهارراه
بهترین لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیتهای الکترونیکی
گالری بهترین نرم افزارهای کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
جکستان . عکاسخانه
گالری بهترین نرم افزارهای موبایل برای ایرانیان
گالری بهترین نرم افزار آموزش زبان های انگلیسی
w x y z * دبلیو ایکس وای ضد * کد
بانک مقالات روانشناسی
پایگاه عکس و پیامک و دانلود بازی و نرم افزار
فروشگاه کتب روانشناسی، اسلامی، ایران شناسی وسیستم عامل
لوازم خانگی و اثاثیه منزل و لوازم آشپزی
فروشگاه نرم افزارهای گرافیکی و سرگرمی و بازی
نرم افزارهای میکس مونتاژ و آموزشی میکس مونتاژ
پوشاک & تی شرت دخترانه پسرانه استین کوتاه و بلند & ژاکت
هتل دانلود
سکوت نیمه شب
کوچک های بزرگ
دهکده مجازی ...
دختر غریب
دانلود سانسور نشده های سریال افسانه جومونگ
پرسش مهر . ...... چگونه خدمتگذار خوبی باشیم
عکاسخانه
عکس های توپ گلها همه آفتاب گردانند
جک جک جکستان
متفاوت
یاداشت های یک مادر
MANIFESTER
فرهنگی هنری، عکس، مدل لباس، مانتو، ژاکت، سارافون دخترانه و زنانه
شادی(زمزمه های دلتنگی)
دل ها تنها به یاد خدا آرام می گیرد
!!!نگاتیو

» صفحات اختصاصی «

» لوگوی لینک دوستان «
















































































» طراح قالب «